najwa ilhami

Verily, with hardship comes ease [94:5] ✿
Assalamu'alaikum & holla people! Nothing special here, just some random stories kehkeh. Please navigate around happily :D Not interested? click EXIT.
WELCOME HERE
7 July 2017 • 00:21 • 0 Bubbles

Salam lebaran! Cewah, selamat hari raya aidilfitri semuaaaaa maaf zahir & batin. Ok firstly, seorang najwa nak amik kesempatan kat sini untuk mintak maaf kalau ada salah silap, yang dah lama or baru, sengaja or tak sengaja. I really am asking for forgiveness from deepest of my heart, saya mintak maaf. Kosong-kosong ok? Acano raya? Best kaaaaan, part paling best mesti part yang dapat makan sesedap tu kan hahahaha tahu. Ok sape raya bandor sini sep siket!!! Hahaha sis #TeamRayaShahAlam :b Those yang still ada atok & nenek, yang raya kat kampung EVERY YEAR tu jangan merungut pls, sebab orang kat sini dah lama tak raya dengan suasana kampung tsk tsk. Please hargai. First day raya cam biasa la riuh satu rumah nak makan, nak amik gambar, rebut tudung, rebut cermin etc hahahaha.

"one happy family at home"


Actually gambar banyak gilos tapi mostly tak semenggah je pangai, semua terlebih gula hahahaha. Ni jela cecalon gambar yang proper kahkah :B Yeay raya tahun ni ada tambah lagi sorang si kecik alhamdulillah, welcome to this world Nazeem ❤ Fuh pasni acu kena bahagi kasih sayang sama rata. Hmmm post raya jadi panjang lebor, maafin ya terbebel. For those who've read this long, pointless post-----
JEONGMAL JEONGMAL JJINJA DAEBAK REAL HEOL WANJEON KAMSAHAMNIDA!!!!!


Stay or leave?




Others?




Read more?






<