najwa ilhami

Verily, with hardship comes ease [94:5] ✿
Assalamu'alaikum & holla people! Nothing special here, just some random stories kehkeh. Please navigate around happily :D Not interested? click EXIT.
WELCOME HERE
16 March 2016 • 22:31 • 0 Bubbles

Assalamu'alaikum, firstly waaaaa lamanya tak berdiary kat blog!!! Actually dah lama decide nak suh blog ni buat comeback tapi lepas berwajah baru hahaha so... maksud dia kat sini lepas dah berkurun decide tu, ni baru fully siapla kiranya pun um tahniah wa tahniah! *sound effect TADAAAAA*


Bismillahirrahmanirrahim, nak cite bebaru ni Najwa pi hiking cam biasa la join trip Cikgu Zul tersayang dengan students SMK Seksyen 24(2) aka bekas sekolah Najwa la ecece *kembang hidung* Trans Janda Baik which means kitorang mendaki Gunung Nuang via Janda Baik ha gitewww.

Jumaat, 11 Mac 2016
Okay first day ni kiranya cam travelling day kami le. Lepas bergambar depan sekolah reramai dengan banner dan sebagainya, around pukul 4 petang centu bas sampai yeay! Nampak signboard Janda Baik je... jengjeng, start excited dah semua tashaberrr nak keluar hilangkan kekebasan kahkah. Malam tu kitorang tumpang letak beg besau nau kitorang tu kat rumah kawan ustaz. The boys mostly tidur dataran kat halaman rumah tu (atas simen rata and berbumbung), the girls tidur kat surau nearby sebab 8 orang je so that selamat and senang nak bangun subuh teruih. Sebelum tidur, Ustaz Asri ada bagi tazkirah sikit ha terharu saya tengok semua orang khusyuk dengar kehkeh :B and banyak sangat inputnya alhamdulillah. Terima kasih ustaz! So malam tu kitorang terus tidur lepas bersengkang mata duk gelabah readykan beg semua.
Highlight of the day;
Tolong percaya, malam tu tidur sejuk gilos taktaula tahap apa yang sampai nak beku kaki tu *brr brr brr* tengah malam semua duk cari stokin hahaha.

0 Comments posted :

Post a Comment


Stay or leave?




Others?




Read more?






<