najwa ilhami

Verily, with hardship comes ease [94:5] ✿
Assalamu'alaikum & holla people! Nothing special here, just some random stories kehkeh. Please navigate around happily :D Not interested? click EXIT.
WELCOME HERE
31 May 2017 • 09:47 • 0 Bubbles

Time cuti sem matrik (between sem 1 & 2), familyku bercadang lagi untuk berholiday tapi kali ni short trip je since cuti diorang yang kerja tak berapa panjang tsk tsk. Taktau la kali ni holiday untuk meraikan apa ha nak meraikan dakdak matrik masuk sem 2 kot hahahaha sebab bebetul hujung cuti sem tuhhh. Wajib appreciate woi saki-baki cuti tu before seorang najwa kembali ke sarangnya (SEMAC) kahkah :b Sebelum pi melaka, singgah Farm In The City dulu jenguk para ternakan cewah. Nah tengok video ---


10 - 12 DECEMBER 2016

0 Comments posted :

Post a Comment


Stay or leave?




Others?




Read more?






<